Niet-chirurgisch
Geen naalden
Vernietigt vetcellen
Minimale hersteltijd

De hoogwaardige en betrouwbare CoolSculpting®-technologie

Veiligheid van de procedure

CoolSculpting®-technologie levert nauwkeurig geregelde koeling om de vetcellen onder de huid aan te pakken, terwijl de huid zelf niet wordt beïnvloed. Er worden geen naalden gebruikt, en er is minimale uitval na de behandeling. CoolSculpting® is beschikbaar in meer dan 74 landen, en tot op heden zijn wereldwijd meer dan 7 miljoen behandelcycli uitgevoerd.

Veiligheid van de arts

CoolSculpting®-specialisten hebben een grondige training gevolgd en bieden voortdurende ondersteuning aan klinieken om te zorgen voor hoge zorgstandaarden.

Veiligheid van apparatuur

CoolSculpting®-systemen zijn apparaten met geregelde koeling, met geïntegreerde veiligheidsmaatregelen. Wanneer sensoren detecteren dat de huid te koud wordt, wordt het systeem automatisch uitgeschakeld.

Geef uw lichaam opnieuw vorm

CoolSculpting®vernietigt vetcellen in verschillende plaatsen van het lichaam.*

Meer Voor & Na foto's

Klinisch onderzoek heeft geresulteerd in 52 publicaties over het onderwerp

Meer dan 7 miljoen CoolSculpting® behandelcycli zijn wereldwijd uitgevoerd

Hoge patiënttevredenheid

Geen wonder dat zoveel mensen vertrouwen hebben in CoolSculpting®-behandelingen.

Van ijslolly's tot CoolSculpting®

Jaren geleden merkten wetenschappers van de Universiteit van Harvard op dat sommige kinderen die ijslolly's aten kuiltjes in hun wangen kregen. Hierdoor beseften Dieter Manstein, MD en R. Rox Anderson, MD, dat ijs selectief kleine vetcelpockets kan beschadigen.
Dit idee dat koude vetcellen kan aanvallen - zonder de huid of het omliggende weefsel te beschadigen - was het inzicht achter cryolipolyse, de wetenschap waarop de CoolSculpting®-procedure is gebaseerd.