Tijdens uw eerste bezoek

Uw CoolSculpting®-arts neemt de tijd om uw wensen om u lichaam opnieuw vorm te geven met u te bespreken. Door samen met u naar de verschillende mogelijkheden te kijken, ontstaat een integraal plan om het ongewenste vet te verwijderen.

Zoek een kliniek

Uw behandelplan: Op maat gemaakt voor uw lichaam

Elk lichaam is anders


Uw CoolSculpting®-arts zal met samen met u een behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw behoeften. Soms is er maar één bezoek aan een kliniek nodig om uw doelen te bereiken. Door verschillende applicators uit te kiezen, kan uw arts een behandelplan opstellen om de gewenste resultaten te bereiken.

Verwijder vet waar de uitstulpingen u echt storen


Voor sommige mensen bestaat een persoonlijk behandelplan uit veel meer dan één CoolSculpting®-behandeling. U wilt bijvoorbeeld het vet van uw binnen- en/of buitenkant van de dij wegvriezen en ook die hardnekkige ‘love handles’ of ‘zadeltassen’ kwijtraken. Sommige praktijken hebben zelfs meerdere CoolSculpting®-systemen voor wanneer uw tijd beperkt is, maar u toch verschillende gebieden met ongewenst vet wil laten behandelen. Uw arts zal het proces uitleggen en vaststellen of dit een geschikte optie voor u is.

Een integrale benadering om uw lichaamsvormen aan te passen.


Uw arts geeft een klinisch advies over welke gebieden behandeld zouden kunnen worden en hoeveel behandelingen u nodig hebt. Het resultaat? Een behandeling die u kan helpen uw lichaamsdoelen te bereiken.

Uw behandeldag: Geen operatie

Dit is een niet-invasieve procedure. Tijdens uw behandeling worden een gelpad en een applicator op het specifieke lichaamsdeel aangebracht. Dit zorgt voor gecontroleerde koeling van het beoogde vet.

Behandeldag - uw vragen beantwoord

Na uw behandeling

De meeste patiënten kunnen onmiddellijk na de CoolSculpting®-behandeling hun normale activiteiten weer oppakken. De meeste patiënten zien resultaten tussen twee en zes maanden na de behandeling, afhankelijk van de te behandelen lichaamszone.

Bekijk echte resultaten