CoolSculpting® overwegen

De vetreductieprocedure CoolSculpting® is speciaal ontworpen voor diegenen die ongewenst vet hebben op bepaalde plaatsen. Anders dan bij afslanken (bijv. maag-bypass), is de CoolSculpting®-procedure geen afslankmiddel voor mensen met obesitas . Goede kandidaten voor de CoolSculpting®-procedure hebben opvallende uitstulpingen in bepaalde gebieden waar ze vanaf willen. Veel mensen willen een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.

De eerste stap is een gesprek met een CoolSculpting®-arts om na te gaan of het voor u geschikt is.

De CoolSculpting®-behandeling is niet voor iedereen geschikt.U mag deze behandeling niet ondergaan als u aan cryoglobulinemie, koude-agglutinineziekte of paroxysmale koude hemoglobinurie lijdt. De CoolSculpting®-procedure is geen behandeling voor obesitas. Net als bij elke andere medische ingreep dient u uw arts te raadplegen of de CoolSculpting®-procedure geschikt voor u is.

De CoolSculpting®-procedure kan zichtbare vetuitstulpingen in het submentale gebied (onder de kin), dij, buik en flank behandelen (love handles), samen met bh-vet, rugvet, onder de billen (ook bekend als bananenrol) en de bovenarm. Uw arts zal een aangepast behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw lichaam en uw individuele doelen.

Ja, de CoolSculpting®-procedure kan zichtbare vetuitstulpingen onder de kin behandelen. Het verwijderen van vet van bij een onderkin is even draaglijk als de CoolSculpting®-procedure in op andere delen van het lichaam (bijv. buik, flank / zijkant, dijen ) . Bij een CoolSculpting®-behandeling voor een onderkin kunnen patiënten al na slechts twee bezoeken resultaten zien.

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd, worden ze vernietigd en worden ze op natuurlijke wijze verwerkt en uit het lichaam verwijderd. Wanneer de behandelde vetcellen zijn verdwenen, zijn ze voorgoed verdwenen.* Zie voor meer informatie de pagina Hoe werkt het.

Als toonaangevende niet-invasieve vetreductiebehandeling wereldwijd heeft CoolSculpting® een algemeen vastgesteld veiligheids- en werkzaamheidsprofiel. CoolSculpting®-systemen zijn gecontroleerde koelapparaten die zijn ontworpen met ingebouwde veiligheidsmaatregelen. Als sensoren detecteren dat de huid te koud wordt, wordt het systeem automatisch uitgeschakeld.