Disclaimer met betrekking tot de kliniekzoeker

Deze kliniekzoeker wordt u aangeboden als een dienst die is gericht op het vergemakkelijken van de interactie met gekwalificeerde medische klinieken voor onafhankelijk en professioneel medisch advies met betrekking tot esthetische behandelingen.

Allergan onderschrijft, certificeert of bevordert de vaardigheden, capaciteiten, kwalificaties, referenties, expertise en ervaring van geen enkele kliniek en/of, in het bijzonder, van geen enkele beroepsbeoefenaar in de gezondheidssector.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden gebruikt als vervanging voor advies van een gekwalificeerde (cosmetisch) arts.

Coolsculpting® is een van CE-markering voorzien medisch hulpmiddel met klinische indicaties en kenmerken. We raden altijd aan om een gekwalificeerde (cosmetisch) arts te raadplegen die de meest geschikte behandeling voor uw individuele behoeften zal adviseren.

Geregistreerd postadres: Allergan B.V., Keizerstraat 13, 4811 HL Breda

Allergan B.V. KvK: 30096239

De zoekfilters in de kliniekzoeker zijn bedoeld om de zoekresultaten te verbeteren op basis van uw interesses. In elk geval worden de zoekresultaten weergegeven op basis van geografische relevantie.

Door het gebruik van de kliniekzoeker en/of het navigeren op deze webpagina gaat u akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden.